De ogen en oren in úw buurt!

Laat hulpverleners hun werk doen, ook tijdens de jaarwisseling #handenafvanhulpverleners

Ik ben tegen geweld tegen hulpverleners!

De jaarwisseling komt er weer aan, dat betekend drank, vuurwerk, oliebollen en vooral plezier. Ook tijdens de jaarwisseling zijn er incidenten, meer als normaal. Echter is het een trend om tijdens de jaarwisseling hulpverleners hun werk te belemmeren of zelfs onmogelijk te maken. Brandweermannen die een brand proberen te blussen te bestoken met vuurwerk, agressie tegen een ambulancebroeder die een medemens probeert te redden. Politie die uw veiligheid probeert te garanderen maar die uitgescholden wordt en zelfs aangevallen wordt.

Gebruik je verstand
Laten we deze jaarwisseling met zijn allen ons verstand gebruiken en laten we de hulpverleners hun werk ongestoord doen, zonder geweld, zonder verbaal geweld! En natuurlijk niet alleen tijdens de jaarwisseling maar ook in het nieuwe jaar!

Deel deze post zoveel mogelijk, op Facebook, op twitter en laat weten dat ook jij tegen geweld tegen hulpverleners bent! #handenafvanhulpverleners

Namens het team van buurtpreventie alvast een voorspoedig en geweldloze jaarwisseling!

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
nl_NLNederlands