De ogen en oren in úw buurt!

Preventie in de Volgerlanden

Middels dit formulier willen we inventariseren wie een bijdrage wil leveren aan een veilige woonomgeving binnen de wijk Volgerlanden. Buurtpreventie Hendrik-Ido-Ambacht is sinds 2012 actief in alle buurten en heeft een goede samenwerking met gemeente en politie. In verband met de onrust in de Volgerlanden en de vele vragen van bewoners willen wij kijken of we iets meer kunnen doen, naast onze huidige rondes.

Denk dan bijvoorbeeld aan een ronde door de wijk lopen in een geel hesje van buurtpreventie. Buurtpreventie zal de avonden coördineren door middel van app-groepen. Deze rondes zullen alleen plaatsvinden in samenspraak met gemeente en politie.

Graag horen we of jij hierbij kan en wil helpen!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com