De ogen en oren in úw buurt!

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Zoals elk jaar was Buurtpreventie Hendrik-Ido-Ambacht ook in 2017 weer te vinden in een stand op de zomerparkdag. Dit jaar hebben we aandacht gegeven aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Om een goed en passend advies te kunnen geven zijn we voor deze dag een samenwerking aangegaan met de firma Hooikaas. Dit aannemingsbedrijf is al jaren gevestigd in Papendrecht. Inmiddels zijn zij een bekende naam geworden als veelzijdige en flexibele aannemer uit Papendrecht. Door de jaren heen hebben zij zich onder andere gespecialiseerd in goed hang- en sluitwerk.

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Zij adviseren, brengen hang en sluitwerk aan en kennen het certificaat Veilige Woning toe aan uw woning. Zij worden regelmatig getoetst door certificatie-instelling CIBV. Jaarlijks wordt onderzocht of zij nog voldoen aan de voorwaarden. Daarnaast worden er steekproeven uitgevoerd op beveiligde woningen. Zo bent u er ook van verzekerd dat zij aan alle eisen voldoen en uw woning op de juiste manier beoordelen en volgens alle eisen het gekeurde hang- en sluitwerk op de juiste manier aanbrengen.

 

           

Arie Hooikaas:

Wij hebben de afgelopen jaren veel woningen beveiligd voor woningbouwverenigingen en particulieren. Vorig jaar zijn wij als bedrijf genomineerd voor beste politiekeurmerk veilig wonen. Helaas hebben we niet gewonnen, maar van alle bedrijven in Nederland zijn we toch geëindigd bij de top 4.

Wij als bedrijf gaan als volgt te werk.  Wij gaan eerst een woningopname uitvoeren. Daarna geven wij schriftelijk aan wat er evt. Veranderd moet worden om te voldoen aan de pkvw normen.

Ze krijgen vervolgens een vrijblijvende offerte, zodat ze weten wat het kost om de woning te beveiligen en om een pkvw certificaat te ontvangen.

De klant kan dan kiezen of wij het moeten uitvoeren, of een ander bedrijf of ze gaan evt zelf aan de slag. Uiteindelijk moeten ze wel een certificaat aanvragen als ze het zelf uitvoeren. Wij komen dan alles controleren en verzorgen het certificaat.

Dit is wel in korte lijnen het een en ander over ons en het PKVW

Meer informatie vindt u op:

www.hooikaasbv.nl

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com