De ogen en oren in úw buurt!

Kennisdossier buurtpreventie

Buurtpreventie wordt steeds populairder en er zijn veel vragen omtrent het opstarten van een buurtpreventieproject. Een helder stappenplan is er echter niet. Om deze reden heeft SmartAlarm een kennisdossier opgesteld, waarin ook een stappenplan is opgenomen voor het starten van een buurtpreventieproject en -team.

In woonomgevingen waar inwoners regelmatig te maken hebben met criminaliteit, kan een buurtpreventieproject wenselijk zijn. Bij criminaliteit dient vooral gedacht te worden aan delicten waar inwoners buitensporige hinder aan ondervinden, zoals inbraak, vandalisme en vernieling. Een buurtpreventieproject wordt op basis van bewoners opgestart, waarbij de politie en de gemeente als samenwerkingspartners worden ingezet.

Er heerst veel onduidelijkheid over de haken en ogen die er aan een buurtpreventieproject zitten; dit zijn er namelijk nogal wat. Om u goed, volledig en actueel in te lichten, geeft Smart Alarm in hun dossier alle noodzakelijke informatie over het opzetten van een buurtpreventieproject.

Lees het kennisdossier van Smartalarm

Smartalarm

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com