De ogen en oren in úw buurt!

Hoe beveiligt u uw woning het beste?

Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Een woning met het Politiekeurmerk VeiligWonen (PKVW) voldoet aan alle eisen op het gebied van inbraakpreventie. Deze zijn erop gericht een inbraakpoging flink te vertragen, welke plek de inbreker ook kiest. Het PKVW-certificaat ontvangt u nakeuring van uw woning.

Bij veel inboedelverzekering en komt u daarmee in aanmerking voor een premiekorting.

Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG)

Het SKG-keurmerk wordt uitgegeven door de Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG). Dit is een onafhankelijk instituut dat de veiligheidsproducten in de bouw keurt op duurzaam- heid, veiligheid en kwaliteit. Om uw deuren en ramen te beveiligen, kunt u het beste kiezen voor sloten met een SKG®-logo. Daarmee heeft u 90% minder kans op inbraak.
Een (gelegenheids)inbreker kiest altijd voor de makkelijkste weg en vermijdt de best beveiligde woningen.
Ook aanvullende beveiligingsproducten kunnen voorzien zijn van een SKG-logo met een of meerdere sterren.

Elk gekeurd SKG-slot wordt in een klasse ingedeeld, afhankelijk van de bescherming tegen inbraak: SKG, SKG* en SKG**. Een slot met SKG is standaard inbraakwerend. Het openbreken van een SKG*-slot moet een inbreker met eenvoudige gereedschappen
(schroevendraaier of breekijzer) minimaal drie minuten kosten. Met meer geavanceerd gereedschap breekt de inbreker het slot sneller open. De drie minuten gelden alleen als u geen ander inbraakwerend materiaal (veiligheidsbeslag of extra sloten) heeft.

Politiekeurmerk

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com