De ogen en oren in úw buurt!

Ben jij voorbereid op criminaliteit? #weekvandeveiligheid

http://deweekvandeveiligheid.nl/tips/

AGRESSIE EN GEWELD

Meestal komt agressie, in winkel, transport en horeca, onverwacht. Pas na een incident zeggen mensen vaak opnieuw tegen elkaar: nu moeten we echt beleid gaan maken. Eigenlijk een gemiste kans, want het is fijner om voorbereid te zijn en te weten wat u of uw medewerkers kunnen doen om de situatie het hoofd te bieden.

Maak dus beleid op het gebied van geweld, bijvoorbeeld over wie wat doet en wanneer. In welke gevallen doet u aangifte en/of neemt u maatregelen? En wat doet u samen met medewerkers om geweld zoveel mogelijk te voorkomen of een situatie die uit de hand dreigt te lopen, te sussen? De procedures hiervoor moeten helder zijn en er moet naar gehandeld worden.

Met duidelijke huisregels en een goede houding naar klanten en bezoekers toe kunt u al veel agressie en geweld voorkomen. Train dus uzelf en uw personeel in deze vaardigheden.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com