De ogen en oren in úw buurt!

Meld uw camera (dummy) aan bij de politie

Camerabeelden helpen de politie bij het oplossen van inbraken, overvallen en andere misdrijven. Heeft u één of meerdere camera’s om- of aan uw woning/bedrijfspand hangen? Laat het alstublieft weten! Hoe beter de politie in kaart heeft waar er in uw buurt camera’s hangen, hoe sneller zij kan werken aan het oplossen van misdrijven.

Stel; er wordt bij u ingebroken. De politie kijkt dan in een databank wie bij u in de buurt een camera heeft hangen en kan vervolgens de beelden snel ophalen om te kijken of de dader(s) er misschien op staan. De politie kijkt dus niet live mee met uw camera’s, maar inventariseert alleen waar deze hangen! Zo beschermt uw camera niet alleen uw eigen bezit, maar helpt u tegelijkertijd uw buurt veilig te maken.

Het gebeurd ook dat er wel een camera hangt, maar dat er geen beelden worden opgenomen. Deze dummy-camera’s mag u ook aangeven. Zo ontstaat er een duidelijk beeld waar men wel- en waar men niet beelden kan opvragen.

U kunt uw camera(s) aanmelden via onderstaande link:

Vul uw gegevens in

 

(Let op! Het formulier bevind zich onder aan de pagina!)

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com