De ogen en oren in úw buurt!

Vrijwilliger Social Media gezocht

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die wil bijdragen aan een veilige en leefbare woonomgeving door middel van het informeren van bewoners in Hendrik-Ido-Ambacht via de social media kanalen van buurtpreventie Hendrik-Ido-Ambacht.

  • Het bijhouden van de sociale mediakanalen
  • Meehelpen met het opzetten, beheren, analyseren en optimaliseren van online campagnes (waaronder SEO en SEA)
  • Vertalen van online marketingtrends naar nieuwe online mogelijkheden/concepten – Verhogen van de online conversie door de juiste bezoekers naar de juiste berichten op de website(s) te leiden, efficiënt en effectief gebruik te maken van de conversiemogelijkheden op de website(s)

Ben jij die enthousiaste vrijwilliger? Neem contact op via info@buurpreventiehiambacht.nl

De vrijwilliger dient woonachtig te zijn in Hendrik-Ido-Ambacht

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com