De ogen en oren in úw buurt!

Geef inbrekers geen kans

geef inbrekers geen kans

Sluit alle ramen en deuren als u weg bent

Wanneer u van huis gaat of gaat slapen, sluit dan alle ramen en deuren. In ieder geval de ramen op de begane grond en ramen op de 1e verdieping boven een verhoging of schuur. Ook bij langere tijd geen aandacht laat dan geen deuren onbeheerd achter, inbrekers hebben zo een laptop, tablet of portemonnee te pakken.

Deur op slot, geef inbrekers geen kans

Wanneer u van huis gaat, doe uw deuren op slot. Op deze manier moet een inbreker meer moeite doen, duurt het langer en is de pakkans groter. Vergeet ook nooit wanneer u van huis gaat of gaat slapen uw schuur of garage af te sluiten. Dieven pakken tegenwoordig alles wat ze voor handen krijgen

Geen ladder op de schuur

Zorg dat u geen ladders voor het grijpen heeft, hiermee verschaft een inbreker zichzelf gemakkelijk toegang tot de 1e verdieping. Sluit indien u die heeft altijd uw achterhek en poort af.

Onverwacht bezoek

Open nooit de deur voor mensen die u niet kent of er verdacht uit zien en bel zonodig de politie

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com