De ogen en oren in úw buurt!

Ook poorten worden gecontroleerd

Niet afgesloten poort

Niet afgesloten poort

Hoe makkelijk is het niet, uw kinderen spelen lekker buiten en laten de poort open staan. Dit terwijl u vaak niet uw tuin in de gaten kunt houden en er wel kostbare spullen staan. Zo komen wij regelmatig een niet afgesloten poort tegen waar fietsen achter staan met de sleutel nog in het slot.

Oeps! vergeten …

Ook komen onze vrijwilligers regelmatig met mensen in aanraking die, nadat de kinderen thuisgekomen zijn, nog geen tijd hebben gehad de poort te checken. Let op! kwaadwillenden hebben weinig tijd nodig om uw bezittingen uit de tuin te halen.

In het donker

In de zomer is alles goed zichtbaar maar in de winter, waarin de avonden snel donker zijn, is het belangrijk om zorg te dragen voor goede verlichting. Denk bijvoorbeeld eens aan een lamp die aangaat wanneer er beweging is. Op deze manier zet u kwaadwillenden in het licht en voorkomt u dat u wordt geconfronteerd met diefstal.

 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com