De ogen en oren in úw buurt!

Signaleren en alarmeren

buurtpreventie

Signaleren en alarmeren

Buurtpreventie Hendrik-Ido-Ambacht heeft rechtstreeks contact met de politie. Wij melden aan de politie wat wij zien en ervaren, omgekeerd waarschuwt de politie ons als er trends zichtbaar zijn die wij extra in de gaten moeten houden. Daarnaast is er contact met Wijk- en Buurtgericht Werken, Rhiant Woningbouwvereniging en de brandweer. Die samenwerking is van groot belang. Onze hoofdtaak is: Signaleren en alarmeren.

Waar letten we op?

Als buurtpreventie team letten we op van alles: verdachte personen en/of situaties, auto’s, deuren en tuinpoorten die niet goed zijn afgesloten, schuine stoeptegels en kapotte straatverlichting. We worden actief gesteund door de gemeente. Signaleren, alarmeren en noteren zijn kernbegrippen voor ons. Zichtbaar aanwezig zijn werkt preventief, dat is zeker!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com