De ogen en oren in úw buurt!

Letten jouw buren op je huis tijdens je vakantie?

De zomer staat voor de deur en dat betekent: feest voor vakantievierders, maar ook voor inbrekers. Zij maken maar al te graag gebruik van huizen die dagen niet bewoond zijn. Dan is het wel zo prettig als thuisblijvers in de straat extra alert zijn.

Uit onderzoek in opdracht van Nextdoor blijkt zelfs dat Nederlanders het contact met buren belangrijker vinden voor de veiligheid in de buurt dan meer blauw op straat. En wist je dat 1 op de 5 buren op Nextdoor de buurt veiliger ervaart sinds de buurtapp er actief is? In het “Rapport sociale veiligheid en buurtpreventie in Nederlandse buurten lees je bijvoorbeeld hoe in Veenendaal een inbreker is opgepakt dankzij alerte buren op Nextdoor.

Voor jij je koffers inpakt, is het dus fijn als de buren met direct uitzicht op jouw huis ook lid zijn van Nextdoor. Bij een melding uit de buurt kunnen zij jouw huis ook even in de gaten houden. Op de buurtkaart zie je direct wie je nog uit moet nodigen om ervoor te zorgen dat jouw deel van de straat alert is.

Loop dit weekend even langs en download samen de Nextdoor app, of stuur gemakkelijk en gratis een uitnodigingskaartje. Dan ga jij straks met een gerust hart op vakantie. Veel plezier!

Ps: Wanneer jij precies op vakantie gaat vertel je natuurlijk alleen in een privébericht met buren die je kent, wel zo veilig.

Bron: Nextdoor

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com