De ogen en oren in úw buurt!

Ophef over brief Nextdoor onterecht!

Er zijn momenteel negatieve berichtgevingen in de omloop met betrekking tot de uitnodigingsbrief van Nextdoor. Dit terwijl de brieven alleen verstuurd worden als gevolg van een actie van ondergetekende.

Nextdoor NL:
Ik ken mijn buurtgenoot die op de uitnodigingsbrief staat niet, komt deze brief echt van jullie? Ja, deze brief komt echt van ons! Je buurtgenoot heeft ervoor gekozen om jou uit te nodigen voor Nextdoor. En wij helpen hem of haar een handje door een uitnodigingsbrief namens hem of haar te versturen. Als je lid wordt van jouw Nextdoorbuurt kun je deze buurtgenoot makkelijk leren kennen en zwaai je elkaar de volgende keer gedag op straat.

Lees hier de uitleg van Nextdoor: Klik hierWP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com