De ogen en oren in úw buurt!

Politie roept hulp van publiek in voor info over woningoverval Margrietstraat februari 2016

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Drie mannen overvallen op 11 februari 2016 een vrouw in haar woning aan de Margrietstraat in Hendrik Ido Ambacht. Voor de ogen van haar zevenjarige dochter wordt de vrouw geslagen, geschopt en bedreigd. Na onderzoek wordt eind augustus één verdachte aangehouden. Helaas leidt dit niet tot de aanhouding van de andere mannen. De politie roept de hulp van het publiek in om de andere twee daders te vinden.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het de politie weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op 11 februari 2016, omstreeks 20:00 uur, werd er aangeklopt bij een woning in de Margrietstraat in Hendrik-Ido-Ambacht. Aan de deur stond een  jongeman  van ongeveer 18 of 19 jaar oud. Hij was rond de 1.70m lang en had een Aziatisch uiterlijk. Deze man vertelde dat zijn bal in de tuin lag. Toen de vrouw via haar raam in de achtertuin keek, zag ze inderdaad een bal liggen. Nadat zij achterdeur had geopend werd ze plots door een andere man beetgepakt. De aangeefster begon te gillen en terug te vechten. Een derde man, die ook in de tuin stond, heeft haar geslagen, geschopt en bedreigd. Haar zevenjarige dochter zag het allemaal gebeuren. De daders zijn zonder buit gevlucht. Vermoedelijk door het gillen en terugvechten van de vrouw.

Een getuige die op het gegil reageerde, zag dat er twee personen een achtertuin uit kwamen rennen. Deze twee personen rende in de richting van de Christinastraat. De getuige is vervolgens haar woning binnen gegaan om  via de voorzijde naar de Christinastraat te rennen. Op het kruispunt Christinastraat/ Wilhelminasingel zag ze vervolgens een kleine, donkerkleurige auto met gedoofde lichten weg rijden uit de Christinastraat. De auto ging rechtsaf de Wilhelminasingel op en verderop ter hoogte van het oude gemeentehuis linksaf. Daarna is  zij de auto uit het oog verloren.

De vrouw beschrijft de twee mannen als volgt:

–       beide ongeveer 170 cm

–       beide ongeveer 20 jaar

–       een droeg een zwarte jas met capuchon over zijn hoofd

–       de ander had  half donker krullend haar

–       beide droegen donkere kleding

Vragen

Wie weet meer over deze overval? Alle beetjes informatie zijn welkom. Dit mag via het tipformulier op deze website, via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070, maar het mag ook anoniem via www.meldmisdaadanoniem.nl of M. 0800-7000.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com