De ogen en oren in úw buurt!

Wat kunt u zelf doen om de veiligheid in uw wijk te verbeteren?

Wat kunt u zelf doen om de veiligheid in uw wijk te verbeteren? Waar kunt u op letten in uw buurt? Hoe kunt u zien wie goede – en wie kwade bedoelingen heeft? Wat kunt u zelf doen om een inbraak te voorkomen? Kom naar de workshop ‘Alert in de wijk’.

Door aan iedereen die zich in uw wijk begeeft aandacht te schenken voorkomt u bijvoorbeeld dat iemand die slechte bedoelingen heeft zijn gang gaat. Dieven proberen immers ongezien te blijven, terwijl een goedwillende die geholpen wil worden, het juist op prijs stelt om aangesproken te worden. Een vriendelijke maar alerte houding is goed voor de veiligheid.

Valentijn Rippens verzorgde tijdens de informatieavond op 8 december een workshop ‘Alert in de Wijk’.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com