De ogen en oren in úw buurt!

Hendrik-Ido-Ambacht versterkt buurtpreventie met sociale functies buurtapp

Toen Gertjan, Pieter en Patrick van het buurtpreventieteam in Hendrik-Ido-Ambacht op zoek gingen naar een nieuwe manier om de buurt te versterken, kwamen ze uit bij buurtapp Nextdoor. Met succes: alle buurten in de gemeente zijn inmiddels aangesloten bij Nextdoor. Waarom de buurtapp al zo goed werkt in hun buurten? Daarover spraken zij dit jaar met Weekblad de Brug.

Samenwerking met alle partijen
Samenwerking is volgens Gertjan, coördinator van het buurtpreventieteam, van groot belang voor succesvolle buurtpreventie. “Tweerichtingsverkeer tussen ons team, politie, brandweer, woningbouwvereniging én de buren werkt het beste. We letten op alles; of auto’s, deuren en tuinpoorten goed zijn afgesloten, een schuine stoeptegel of kapotte straatverlichting en natuurlijk verdachte situaties”.

Lees verder..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com