De ogen en oren in úw buurt!

Hoe veilig is uw buurt?

Veilig wonen doet u natuurlijk het liefst in een veilige buurt. Samen met uw buren kunt u ervoor zorgen dat uw buurt minder aantrekkelijk is voor inbrekers. U kunt ook uw gemeente en wijkagent hierbij betrekken en om advies en hulp vragen. Ook een PKVW-certificaat kan helpen om uw woning veiliger te maken.

In het CCV Basisregistratiesysteem staan 725.668 woningen (stand 23 augustus 2016) die het certificaat Beveiligde Woning hebben. In 2015 zijn er ruim 16.000 woningcertificaten bijgekomen.

Aantal woninginbraken

Op deze kaart van de politie vindt u actuele gegevens over hoeveel woninginbraken en pogingen tot inbraak er (in uw buurt) zijn geweest. Dat doet u door een postcode of plaatsnaam in te vullen in het zoekveld.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com