De ogen en oren in úw buurt!

Vervang je simpele deurbeslag

foto: Cilindertrekken is een beproefde methode, waarbij het cilinder in je slot kapot wordt getrokken. (Foto: Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid)

Staals beste tip om je huis met een gerust gevoel achter te laten: “Check de sloten van je voor- en achterdeur. Via deze weg komen inbrekers het vaakst je huis binnen. Cilindertrekken is een beproefde methode, waarbij het cilinder in je slot kapot wordt getrokken. Dit kun je voorkomen door je bestaande deurbeslag te vervangen door veiligheidsbeslag met cilindertrekbeveiliging. Dat hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Voor 60 à 70 euro heb je al nieuw veiligheidsbeslag. Het is de beste vakantiebeveiliging.”

Bij Staal thuis werd ruim twintig jaar geleden ingebroken, terwijl hij en zijn gezin lagen te slapen. ’s Ochtends ontdekten ze dat de hele woonkamer overhoop was gehaald. “Dat was ontzettend schrikken. We hebben meteen gezorgd voor nog betere inbraakpreventie. Het grootste probleem na een inbraak is dat bewoners vaak een onveilig gevoel in hun eigen huis ervaren en dat kan je in het dagelijks leven flink beïnvloeden.”

Bron: nu.nl

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com