De ogen en oren in úw buurt!

Voorkomen is beter dan genezen

Op donderdag 30 november organiseerden Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, Politie, Handhaving en buurtpreventie Hendrik-Ido-Ambacht een gezamenlijke preventieavond. De donkere dagen zijn weer begonnen en het is altijd goed om onze buurtgenoten te wijzen op de gevaren die hiermee gepaard gaan en te voorzien van preventieve tips.

Met elkaar werden er rondes gelopen in de wijk. Ook werden op verschillende locaties automobilisten aangesproken en voorzien van preventieve tips en preventie materialen. Daarnaast deed ook de parkeermeter (en ruitenkrabber), die uitgedeeld werd door de collega’s van handhaving, het goed bij de mensen.

Bij preventieve tips moet u denken aan tips over hoe u het beste uw huis achter kunt laten wanneer u weggaat en uw woning in het donker achterlaat. Of heeft u wel eens gehoord van ondermijning? Wat is dat? Hoe herkent u signalen en wat moet u daarmee?

Ook is het goed om te horen dat veel bewoners zich veilig voelen in Hendrik-Ido-Ambacht en dat de vrijwillige inzet van onze mensen wordt gewaardeerd. Wilt u ook een bijdrage leveren? U bent van harte welkom! Neem contact met ons op om een ronde mee te lopen en kennis te maken met onze vrijwilligers.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com