De ogen en oren in úw buurt!

Goed op pad met Buurtpreventie Hendrik Ido Ambacht!

Interview met Arno den Deurwaarder

In 1981 werd Arno den Deurwaarder geboren in Terneuzen. Samen met zijn vrouw, twee dochters en zoon woont Arno nu 3,5 jaar in Hendrik-Ido-Ambacht. Werk en familie zorgden ervoor dat het gezin den Deurwaarder deze stap maakte.

Arno is bouwkundig constructeur. Als constructeur/vaktechnisch projectleider werkt hij het constructief ontwerp van gebouwen uit. Voor deze gebouwen maakt hij de gewichts- en stabiliteitsberekeningen en de berekeningen van funderingen, wanden en vloeren.

In zijn vrije tijd is Arno vooral bezig met zijn gezin. Zoals Arno zelf zegt: “We hebben twee meisjes en een jongen, druk zat dus… ;-)”. Daarnaast zet Arno zich ook regelmatig in als vrijwilliger van Buurtpreventie Hendrik-Ido-Ambacht.

Arno is vrijwilliger geworden bij buurtpreventie omdat hij meer in contact wilde komen met de samenleving en het dorp beter wil leren kennen. Deze doelstelling is al snel bereikt omdat Arno,  samen met een teamgenoot, rondes loopt in alle buurten van Hendrik-Ido-Ambacht.

Als we aan Arno vragen hoe hij buurtpreventie in één pakkende zin zou moeten samenvatten zegt hij: “Goed op pad met Buurtpreventie Hendrik Ido Ambacht!”

Arno, we zijn dankbaar voor je bijdrage en hopen dat jouw verhaal een inspiratie mag zijn voor anderen die graag een bijdrage willen leveren aan een veilige samenleving.

Team buurtpreventie Hendrik-Ido-Ambacht

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com