De ogen en oren in úw buurt!

Buurtpreventie begint bij jezelf!

Interview met Frank Fokker

Frank Fokker werd in 1978 geboren in Rotterdam en is opgegroeid in de Nibbelinkstraat in Hendrik-Ido-Ambacht. Ondanks de verleiding om weer te verhuizen naar Rotterdam realiseerde Frank zich dat de rust en de sociale controle toch wel heel veel meerwaarde hadden. Van 2004 tot 2010 woonde hij samen met zijn vriendin Cindy, inmiddels zijn vrouw, in de Volgerlanden. Later zijn zij naar Kruiswiel verhuisd. Samen hebben zij een dochter van 4 jaar.  

Frank is Technisch Product Manager bij een printer- en softwarebedrijf in Den Bosch.

Frank is vrijwilliger geworden bij Buurtpreventie nadat hij een bezoek bracht bij de kraam op de Zomerparkdag. De sociale controle, het weten van dingen die er spelen en het met elkaar veiliger maken van de buurt gaven voor hem de doorslag om zich in te zetten bij Buurtpreventie. Ook de cursussen en andere activiteiten welke georganiseerd worden, zijn een ‘leuke bijkomstigheid’.

Wil je ook een bijdrage leveren? Neem dan contact op via info@buurtpreventiehiambacht.nl en vraag naar de mogelijkheden

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com